Communicator en inspirator

Deskundig als trainer op het gebied van communicatie voor Tijhaarcoaching en stichting Stem, eigenaar van Tijhaarcoaching

 

Ervaring

Jacqueline is bijna 40 jaar werkzaam in de zorg in diverse functies. Naast haar bedrijf, werkt zij als coördinator voor de netwerken palliatieve zorg in Groningen. In het verleden heeft ze vele innovaties vorm mogen geven vanuit het projectbureau van een grote zorgorganisaties in het westen van het land. Mensen beschrijven haar als betrokken, warm en integer, verfrissend en creatief, kundig en ondernemend. 

 

Waar gelooft ze in?

Jacqueline gelooft dat de verandering van binnenuit begint. 

 

Damiët Duivestein-Lauret, manager INKT ouderzorg

Jacqueline is onze vaste ACP trainer voor de verpleegkundige ouderenzorg van ons ketenzorgprogramma INKT. Haar trainingen zijn altijd wervelend en zeer kundig. Jacqueline verstaat haar vak en is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

 

Wat deelnemers van de opleiding palliatieve en oncologische POH in de huisartspraktijk van Inholland Academy teruggeven over lesgevende docent Jacqueline Tijhaar:

‘Jacqueline is een bevlogen, inspirerende en enthousiasmerende docent die mij tot nadenken heeft gezet’

 

Wat zegt de opleidingsadviseur Mies van Amersfoort van Inholland Academy over Jacqueline Tijhaar:

‘Jacqueline is een expertdocent die enthousiast en met een schat aan praktijkervaring de stof als geen ander weet over te brengen aan de deelnemer’